خانه
285K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    سمانه 25 : 
    عزیزان کسی میدونه تو شیرین پلو چیا میریزن؟
    زیباکده

    مواد لازم شیرین پلو برای 4 نفر :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    5/0 کیلو

    100 گرم / 360 کالری

    مرغ

    800 گرم

    100 گرم / 200 کالری

    کره

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 737 کالری

    بادام

    50 گرم

    100 گرم / 612 کالری

    پسته

    50 گرم

    100 گرم / 680 کالری

    پوست پرتقال

    100 گرم

    100 گرم / 0 کالری

    شکر

    4 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 400 کالری

    پیاز متوسط

    2 عدد

    100 گرم / 5 کالری

    زعفران

    نصف قاشق چایخوری

    100 گرم / 310 کالری

    نمک و فلفل

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری

     

    طرز تهیه شیرین پلو :

    *. به نقل از آکاایران : برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز  سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید.

    *. روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید.

    *. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران  و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.پسته و بادام  را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید.

    *. پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال  گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید.

    *. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید.برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید.

    *. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته  را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید.

    *. روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید.غذا آماده سرو است.شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید.

    *. یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان