خانه
4.82K

سرِ بُریده کبری، آشپز را به کام مرگ فرستاد

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۳/۸/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست


    سر بریده یک مار کبری 20 دقیقه پس از جدا شدن از بدنش، آشپزی را که قصد داشت سر این مار را برای طبخ یک سوپ پرطرفدار قطعه قطعه کند، نیش زد.







     «پنگ فن»، آشپز 44 ساله چینی، یک مار «کبرای هندوچینی» را برای پختن سوپ مار که یک غذای بسیار پرطرفدار در استان گوانگ‌دونگ در جنوب این کشور است قطعه قطعه کرده بود. با وجود اینکه 20 دقیقه از جدا شدن سر مار از بدنش می‌گذشت، این کبری، بالاخره زهر خود را ریخت و پنگ فن را نیش زد و از پای در آورد. آشپز بینوا قبل از رسیدن کمک پزشکان و پادزهر با اثر کردن زهر کبری جان خود را از دست می‌دهد.



    به گزارش ایسنا به نقل از ریپلی، «یانگ هونگ چانگ» که 40 سال به تحقیق روی مارهای کبری پرداخته می‌گوید: تمام خزندگان حتی با گذشت بیش از یک ساعت پس از قطع سر یا اعضای بدنشان، هنوز توانایی حرکت داشته و به حیات و عملکرد اعضای خود ادامه می‌دهند. بنابراین احتمال اینکه سر این کبری همچنان زنده بوده و آشپز را نیش زده وجود دارد.


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان