کوکی گل سرخ | شیرینی مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای تهیه کوکی ها :
140 گرم وعده غذایی بادام
110 گرم شکر یخ زده الک شده
½ قاشق غذاخوری جوز هندی
1 قاشق غذاخوری هل
⅓ فنجان گلبرگهای گل رز
1 سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری گلاب
80 گرم پسته ریز خرد شده
مواد لازم برای تهیه کرم روی کوکی:
60 گرم شکر یخ زده الک شده
1½ قاشق غذاخوری آب انار
طرز تهیه :
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی پخت را با کاغذ پخت خط کنید.
وعده غذایی بادام ، شکر یخ زده ، جوز هندی ، هل و گلبرگهای گل رز را در یک کاسه مخلوط کن ترکیب کنید. سفیده تخم مرغ و گلاب را هم بزنید تا دور هم جمع شوند.
قاشق غذاخوری مخلوط را برداشته و آنها را درون توپ قرار دهید ، سپس آنها را در پسته های خرد شده بچرخانید تا خوب پوشش داده شود.
توپ ها را روی سینی پخت قرار دهید و به ضخامت تقریباً 1 سانتیمتر فشار دهید. 20 دقیقه پخت تا طلایی رنگ آن کم رنگ شود. قبل از یخ زدن کاملاً روی سینی خنک شوید.
طرز تهیه کرم روی کوکی ها :
شکر و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مواد حاصل را رووی کوکی ها ریخته و در یخچال میگذاریم ببندد .
برای سرو ، گل های خوراکی و خرده پسته و... استفاده میکینم .

