خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۳۲   ۱۳۹۴/۵/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بعد هم همونجوری داغ سریع بندازید داخل شربت بار

    در مورد شربت بار هم باید بگم که شربت بار زولبیا بر خلاف شربت بامیه نباید سرد و خنک باشه بلکه باید ولرم باشه داغ هم نباید باشه چون زولبیا خمیر میشه شربت باید رقیق هم نباشه چون زولبیا رو خمیر میکنه غلیظ هم نباید باشه که شربت به خورد زولبیا نمیره همیشه اگه خواستید زولبیا و بامیه رو با هم درست کنید اول بامیه رو درست کنید بعد زولبیا رو
    بعد از گذاشتن داخل شربت بار بگذازید داخل صافی تا شربت اضافیش خارج بشه
     

    نکته
    1- از نشاسته گل خوب و مرغوب استفاده کنید
    2- بهتره از ماست خونگی استفاده بشه
    3- اگه دیدید مایه زولبیا بعد از استراحت نرم و روان نبود به مقدار کم گلاب اضافه کنید و اگه شل و آبکی بود به میزان لازم آرد اضافه کنید
    4- ابتدای کار مقداری از مایه رو داخل روغن بریزید و ببینید خوب پف میکنه یا نه اگه دیدید پف نکرد مقدار کمی جوش شیرین بریزید و خوب مخلوط کنید
    5- شربت زولبیا باید ولرم باشه نباید داغ باشه والا زولبیا خمیر میشه و اگه رقیق باشه زولبیا خمیر و اگه غلیظ باشه شربت به خورد زولبیا نمیره

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان