کیک در تابه جادویی(چدنی دوطرفه)(
موارد لازم برای 10 نفر:
آرد سفید گندم 2 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
پکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرپر
وانیل کمی
طرز تهیه :
۱-تخم مرغها رو باشکر و وانیل خوب بزنین تا کرم رنگ شود.
۲- بعد روغن و بعد شیر را اضافه کرده با قاشق هم بزنید.
۳-در آخر آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده 3 بار الک کنید و به مخلوط اضافه کنید.
۴-يكي از شعله هاي پهن گاز را انتخاب کنید و روشن ميكنم و تنظيمش ميكنم روي كمترين حد يعني تا جايي كه امكان داره شعله گازو كم ميكنم.
۵-اول واشر دور درب تابه رو در ميارم که کیک خمیر نشه و جای بیرون آمدن بخار وجود داشته باشه .
(برای کوکو و پنکیک و ته چین و ته دیگ هم دربیارید و گرنه خمیر میشه . )
۶-هر دو طرف تابه رو چرب ميكنم و ميزارمش روي همون شعله كم گاز و درب تابه رو هم ميبندم كه كل تابه داغ بشه .
۷-تقريبا 1 ربع تا 20 دقيقه طول ميكشه كه تابه كاملا داغ بشه .
۸- بعد از اینکه مواد كيكم آماده شد و تابه هم كاملا داغ شد مواد كيك و ميريزم توي تابه.
(اما دقت كن : از مواد بايد تقريبا تا نيمه تابه يا حتي كمي هم كمتر درون تابه بريزي چون بايد پف كيك هم در نظر بگيري يك بار كه درست كني دستت مياد و درب تابه رو ببنديد .)
۹-اصلا به شعله گاز دست نزنيد همونطور حرارت خيلي خيلي ملايم باشه .
(دقت كنيد كه تا 30 دقيقه به هيچ عنوان درب تابه رو بلند نكنيد . چون پف كيك ميخوابه)
(از زماني كه درب تابه رو ميبندیم بين 45 تا 50 دقيقه طول ميكشه كه كاملا آماده بشه . )
۱۱-براي اينكه روي كيكتون هم كمي رنگ بگيره يا به اصطلاح كمي طلايي بشه 5 تا 7 دقيقه آخر تابه رو برگردونيد تا طرف ديگه كيك هم پخته و طلايي بشه .
★ من خودم كيكي رو كه تو اين تابه درست ميكنم و بيشتر از كيكي كه توي فر ميپزم دوست دارم چون تو فر كمي حالت خشكي داره اما توي اين تابه كيك لطيف و نرمه و حالت خشكي هم نداره .
نکته :
بهتره در آخر کمی درب تابه باز باشه و هنوز کیک یا ته دیگ یا ته چین یا کوکو روی حرارت بمونه تا کاملا بخار موجود تبخیر بشه .