کوکی_گردو
ارد 400 گرم
نشاسته ذرت 2 ق غ سرصاف
پودر قند 220 گرم
کره 150گرم
روغن مایع 50گرم
تخم مرغ 3عدد
وانیل یک هشتم ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
شیر120میلی ليتر
کشمش پلوی 170گرم
گرود تكه اي خرد شده 170 گرم
پودر کاکائو 2 ق غ سرصاف
ابتدا ارد ونشاسته ذرت و بکینگ پودر و كاكائو را الک کرده و کنار میذاریم
كره و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا رنگش روشن شود وبعد روغن مایع را اضافه کرده و سه دقیقه دیگ میزنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنید و هر کدوم را یک دقیقه هم میزنیم و وانیل وشیر را اضافه کرده وهم زده تا مخلوط شود و بعد ارد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم, و در اخر گردو و کشمش را اضافه کرده و هم ميزنيم تا مخلوط شود. داخل سینی فر کاغذ انداخته و با فاصله بوسیله یک قیف بدون ماسوره داخل سینی ميريزيم و يا ميتوانيد بوسیله دوتا قاشق مواد را تو سینی بگذاريد دمای فر 170 درجه سانتیگراد, زمان به مدت -45 30دقیقه ، بستگی به دمای فر خودتان داره! وقتی ته شیرینی تغییر رنگ داد از فر در بیارین! اگر خواستین که روی شیرینی خوشرنگتر شود چند لحظه شعله بالا ی فر روشن کرده. این مقدار مواد تقریبا 50 تا كوكي متوسط بهتون ميده و بسيار خوشمزه است ... من روي چند تا شون رو هم پودر پسته پاشيدم