خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ترایفل براونی و میوه

    این دسر مجلسی خوشمزه و بی نظیر را برای پذیرایی از مهمانهایتان تهیه و نوش جان کنید. با ما همراه شوید…

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه

    مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

    مجموعاً: ۴۵ دقیقه

    ترایفل میوه ای

    مواد اولیه (برای ۸ نفر) 

    برای براونی :

    شکلات۲۱۰ گرم ……………………….(شیرین نشده، درشت خرد شده)

    کره…………………………………….۳/۴ فنجان (بدون نمک)

    آب……………………………………..۱/۴ فنجان

    شکر……………………………………۱ فنجان

    شکر قهوه ای…………………………….۳/۴ فنجان

    تخم مرغ………………………………..۲ عدد بزرگ

    عصاره وانیل…………………………….۱ قاشق چایخوری

    آرد…………………………………….۱ و ۱/۳ فنجان

    نمک…………………………………..۱/۸ قاشق چایخور

    تمشک…………………………………۲ پیمانه

    خرده شکلات……………………………برای تزئین

    برای خامه زده شده :

    خامه………………………………….۱ و نیم فنجان (پر چرب، سرد)

    خامه ترش……………………………..۱/۳ فنجان

    شکر………………………………….۳ قاشق سوپخوری

    عصاره وانیل…………………………..۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    براونی ها را درست کنید:

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر ۲۲ سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.

    یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید. شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه بزنید.

    آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های ۱ سانتی متری برش دهید.

    خامه زده شده را درست کنید:

    خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود.

    ترایفل ها را سر هم کنید:

    هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان