خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دنت خانگي

    مواد لازم:

    شیر ۲ لیوان

    شکر ۳ قاشق غذاخوری

    نشاسته ۳ قاشق غذاخوری

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    کره ۱ قاشق غذاخوری

    ژعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

    قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

    وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید .

    باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

    حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

    می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ، دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید .

    این دسر یک دسر مازندرانی است که به آن مشکوفی می گویند. اگر به جای شیر در تهیه ی این دسر از آب استفاده کنین اسم دسر شما مسقطی است.

    برای اینکه دسر را به رنگ های دیگر نیز تهیه کنیم می توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو هل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می توانیم لایه های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان