خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نکات کیک پزی

    چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟ 

    1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است. 

    2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است. 

    3. کیک به اندازه کافی نپخته است. 

    چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟ 

    1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است. 

    2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است. 

    3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است. 

    چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟ 

    1.قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است. 

    2. قالب بیش از حد چرب شده است. 

    3. مواد بیش از حد مخلوط شده است. 

    4. مقدار مایعات زیاد بوده است. 

    5 کیک بیش از حد پخته است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان