خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاناکوتای خرما

    مواد لازم ( برای دو قالب)

    خرما                             بدون پوست وهسته ۱۰ عدد

    خامه صبحانه               ۱ بسته یا معادل ۲۰۰ گرم

    شیر                              ۲ لیوان

    پودر کاکائو                  ۲ قاشق غذاخوری

    پودر ژلاتین                  ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید .

    پوست و هسته خرما را جدا کرده و با بقیه شیر کاملا میکس کنید.

    بعد پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.

    مایه را روی حرارت قرار داده تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

    و در قالب ریخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا ببندد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان