خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_مارمالادی طرح قلب

    کره نرم و خورد شده 185 گرم

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    شکر 165 گرم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    پودر بادام 60 گرم یا نصف پیمانه

    آرد 225 گرم یا یک و نیم پیمانه

    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

    مارمالاد تمشک یا آلبالو 4 قاشق غذاخوری

    رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

    فر را با حرارت 160 درجه گرم کنید. کره و وانیل و شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک هم زن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط کنید. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم در سینی قرار دهید. با دسته یک قاشق یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتی متر و پهنای یک و نیم سانتی متر روی شیرینی ها ایجاد کنید. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و داخل حفره را با آن پر کنید. شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف در دار تا 3 هفته قابل نگهداری است.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان