خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان شیرمال

    شکر 1 پیمانه

    روغن مایه 1 پیمانه

    شیر داغ 1 پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    خمیر مایه 3 ق غ

    آب ولرم 1 پیمانه

    آرد به اندازه لازم

    نمک نصف ق م

    خمیر مایه و آب ولرم و دو قاشق شکر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیرمایه به عمل بیاد حدود 15 دقیقه ، بعد شیر داغ و شکر رو اضافه میکنیم و سپس روغن مایع و تخم مرغ پس از مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا حدی که خمیر بدست نچسبه ، دقت کنید خمیر زیاد سفت نشه، حالا خمیر رو بصورت یه گلوله بزرگ در میاریم و روش یه کیسه نایلونی و یه پارچه میندازیم حدود 2 ساعت استراحت کنه 

    بعد از دوساعت یه مقدار خمیر رو ورز میدیم و تکه های کوچک از خمیر برمیداریم و شکل میدیم و اون رو روی سینی فر که از قبل چرب کردیم با فاصله می چینیم 

    یه پارچه روش میندازیم و 20 دقیقه استراحت میدیم دوباره ، بعد زرده تخم مرغ رو میزنیم و با فرچه رو نان ها میمالیم و کنجد 

    سینی را داخل فر که از قبل گرم کردیم بر روی درجه 180 حدود 20 دقیقه میزاریم تا حدی که روش طلایی بشه

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان