خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک بالرین 

    ١بسته بیسکوییت پتی بور

    ١لیتر شیر

    ٢قاشق غذاخوری سر پر آرد

    ٢قاشق غذاخوری سر پر نشاسته

    ١لیوان شکر

    نصف قاشق چای خوری وانیل

    ٣قاشق غذاخوری کاکائو

    ١قاشق غذاخوری کره

     تمامی مواد بجز بیسکوییت ها را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته ومیگذاریم تا سرد شود سپس مطابق تصویرروی لایه ر بیسکوییت ١ قاشق از پودینگ را ریخته و تا آخر این کار را ادامه میدهیم سپس باقی مانده ی پودینگ را روی بیسکوییت ها ریخته و آن را داخل یخچال میگذاریم پس از ٢ساعت از یخچال خارج کرده و وبا تزیین دلخواه آماده ی سرو میکنیم

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان