خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت_میوه ای

    مواد لازم ( 35 عدد) :

    آرد :  2 پیمانه ( 250 گرم )

     کره سرد :  150 گرم

     پودر قند : 1 ق س

     زرده تخم مرغ : 1 عدد

     نمک :  یک پنس

    وانیل شکری : نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م

    ژله : مغزی کیوی

    ژله : مغزی پرتقال

    کیوی : 2 عدد

    پرتقال : 2 عدد

    شکلات تخته ای قهوه ای : به مقدار لازم

    قالب تارت

    طرز تهیه :

    ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .

    بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

    نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .

    نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .

    خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .

    بعد داخل قالب تارت باز کنید  .

    و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .

    در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن .

    نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .

    بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .

    تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.

    برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.

    خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها  هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .

    ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .

    بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.

    به همین روش می توانید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .

    برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

    و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید .

    بعد بمدت 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند.

    نکته : همیجا لازمه که یه نکته اساسی رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قیف یکبار مصرف اضافه توی خونه داشته باشید چرا ؟ چون ممکنه یه وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خیر بده به کاغذ روغنی که بموقع بدادم رسید ( لطفا نپرسید که چه جوری می شه کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کرد چون روشی که بلدم متاسفانه نمی شه مثل این آموزشها عکس انداخت و توی سایت گذاشت بعضی از این موارد رو باید بصورت حضوری ببینید) .

    و از روی کاغذ روغنی بسرعت جدا کنید . مواظب باشید که حرارت دست خیل سریع اینا رو آب می کنه .

    سپس روی تارتها می چینیم .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان