کلوچه خرمایی :
تخم مرغ 1 عدد. آرد 1و یک دوم پیمانه. کره 1 چهارم پیمانه. پکین پودر یک قاشق چایخوری. زعفران دم کرده غلیظ کمی. وانيل کمی. شیر 3 قاشق غذاخوری.
مواد میانی:
خرما بدون هسته یک پیمانه. پودر نارگیل نصف پیمانه. هل و دارچین با توجه به ذایقه خودتون کمی (میتونید حذف کنید یا ادویه دیگه ای جایگزین کنید)
کره را بزنید تا کرمی شود
تخم را با زعفران و وانيل اضافه کنید ومخلوط کنید با همزن
شیر و آرد را اضافه کرده دوباره بزنید و بعد با سر انگشت ورز دهید
خمیر لطیفی بدست میاد بزارید یخچال به مدت نیم ساعت تو نایلون بزارید
خرما ها را با پنج قاشق غذاخوری آب بزارید حرارت تا له بشه و ادویه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و نارگیل را اضافه کنید بزارید کنار خنک بشه
خمیر را پهن کنید و مواد را بریزید روش و رول کنید یا اینکه کمی بردارید و از مواد خرما بزارید روی خمیر دوباره خمیر بزارید و با کاتر مثلا مثل من مربع برش دهید میتونید روشم آجیل بزارید اختیاری
در فر گرم شده با درجه 180به مدت 20 _25 دقیقه یا زمانیکه طلایی بشه
توجه :برای براق کردن روش میتونیم از عسل که کمی حرارت دادیم روش با فرچه بمالیم