خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلوچه خرمایی :

    تخم مرغ 1 عدد. آرد 1و یک دوم پیمانه. کره 1 چهارم پیمانه. پکین پودر یک قاشق چایخوری. زعفران دم کرده غلیظ کمی. وانيل کمی. شیر 3 قاشق غذاخوری. 

    مواد میانی: 

    خرما بدون هسته یک پیمانه. پودر نارگیل نصف پیمانه. هل و دارچین با توجه به ذایقه خودتون کمی (میتونید حذف کنید یا ادویه دیگه ای جایگزین کنید)

    کره را بزنید تا کرمی شود 

    تخم را با زعفران و وانيل اضافه کنید ومخلوط کنید با همزن 

    شیر و آرد را اضافه کرده دوباره بزنید و بعد با سر انگشت ورز دهید 

    خمیر لطیفی بدست میاد بزارید یخچال به مدت نیم ساعت تو نایلون بزارید 

    خرما ها را با پنج قاشق غذاخوری آب بزارید حرارت تا له بشه و ادویه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و نارگیل را اضافه کنید بزارید کنار خنک بشه 

    خمیر را پهن کنید و مواد را بریزید روش و رول کنید یا اینکه کمی بردارید و از مواد خرما بزارید روی خمیر دوباره خمیر بزارید و با کاتر مثلا مثل من مربع برش دهید میتونید روشم آجیل بزارید اختیاری

    در فر گرم شده با درجه 180به مدت 20 _25 دقیقه یا زمانیکه طلایی بشه 

     توجه :برای براق کردن روش میتونیم از عسل که کمی حرارت دادیم روش با فرچه بمالیم

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان