کیک ماربلد براونیز
کیک ماربلد براونیز با دستور راحله عزيز
من هر قدر از خوشمزگی و زیبایی ظاهر این کیک بگم کم گفتم...شکلاتش که حرف نداره وقتی طعم پنیر خامه ای بهش اضافه بشه بد جوری با روح و روان اول خود آدم بعد شکم آدم بازی میکنه....هر کس ی بار درستش کنه عاشقش میشه
کره 150 گرم
شکلات 100 گرم
پودر کاکائو 2 ق س
تخم مرغ4عدد
شکر ریز 150 گرم
وانیل 1/4ق م
آرد 150 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک ی نوک قاشق
گردو 60 گرم
مواد میانی:
کره 50 گرم
شکر90 گرم
پنیر خامه ای 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 4 ق س
وانیل
ابتدا فر در دمای 180 روشن کنید.قالب مربع25 سانتی را چرب کنید.کره شکلات و پودر کاکائو را بن ماری کنید. تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن بزنید. سپس مواد خشک را اضافه کنید حالا مایه ی شکلاتی و گردو را اضافه کنید. اکنون 6 ق از مایه را بردارید و باقی را در ظرف ریخته رویش مواد میانی ریخته صاف کرده باقی مواد را دوباره ریخته بصورت مرمری با چاقو طرح میندازیم.در فر تقریبا 45 دقیقه
مواد میانی:کره و شکر را خوب میزنیم.بعد پنیر خامه ای بعد یکی یکی تخم مرغ و بعد 4 ق آردمونو و وانیل کاملا هم میزنیم.