طرز تهیه نون خامه ای
مواد لازم:
آرد 250 گرم
آب 400 ميلي ليتر
تخم مرغ 7 عدد
كره 100 گرم
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
بيكينگ پودر يك چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
آب و كره را روي حرارات قرار دهيد تا كره داخل آب كاملا ذوب شده و مواد بجوش آيد.سپس آرد را در يكجا اضافه كرده هم بزنيد تا آرد جذب آن شده و مواد خمير شود. خمير را از ظرف جدا كرده روي ميز قرار دهيد تا نسبتا خنك شود. بعد از خنك شدن نسبي خمير را داخل كاسه همزن ريخته و در ظرفي ديگر تخم مرغ ها را با همزن بزنيد تا زرده و سفيده با هم مخلوط شود.تخم مرغ هاي مخلوط شده را به تدريج به خمير اضافه كنيد.بعد از هر بار اضافه كردن خمير را خوب هم بزنيد تا تخم مرغ كاملا جذب خمير شود در انتها وانيل و بيكينگ پودر را اضافه كنيد. داخل سيني فر كاغذ انداخته خمير آماده را داخل قيف با ماسوره بزرگ ريخته و به شكل دايره و يا شكل دلخواه داخل سيني فر منتقل كنيد.(براي آماده كردن شكل قو خمير را با ماسوره كنگره دار به شكل اشك براي بدن قو و با ماسوره ساده به شكل سر قو فرم دهيد. اين آموزش به صورت تصويري بود) سيني را داخل فر 190 درجه سانتي گراد قرار داده تا نان ها پف كرده و كاملا طلايي شود. سپس از فر خارج كرده و بعد از خنك شدن داخل نان ها را با خامه فرم گرفته پر كنيد.
نكته: چناچه از فرهاي گازي استفاده مي كنيد قبل از قرار دادن سيني محتوي خمير داخل فر را با آب اسپري كنيد تا محيط مرطوب باعث پف بهتر نان ها شده و در حين پخت خشك و شكننده نشود. نان ها بعد از پخت بايد طلايي شده و در عين حال كاملا پف كرده و تو خالي باشد.