خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا  _ کیک شربتی

    موادلازم برای کیک:

    روغن ١ ليوان (۲۰۰ میلی گرم)شكر ١ ليوان(۲۰۰ گرم)ماست ١ ليوان(۲۰۰ میلی گرم)تخم مرغ  ٤ عددآرد  ٢ ليوان(۳۰۰ گرم)بيكينگ پودر  ٢ قاشق مربا خوريزعفران آب کرده  ۲قاشق غذاخوریپودر نارگیل و پودر پسته   برای تزئین

    طرز تهیه:

    ابتدا فر رو  روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد(۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنین.

    روغن و شكرو مخلوط كرده و با همزن بزنین.

    تخم مرغ ها رو یکی یکی به مخلوط روغن وشکراضافه کنین و خوب با همزن هم بزنین(مایه كيك رو در این مرحله بايد خوب باهمزن بزنين ).

    حالا ماست( شیرین) رو اضافه كرده و دوباره خوب هم بزنین ( مقدارهم زدن( بیشتر) در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره).

    آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنین ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنین ولی باید دقت کنین که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه) .

    در انتها زعفران رو اضافه کنین وهم بزنین.

    داخل فربه مدت ٢٠ الی۳۰دقيقه  قرار بدین .

    وقتي كيك كاملا پف  كرد،  بيرون آورده و مخلوط زرده تخم مرغ و ۱ قاشق چایی خوری  زعفرون آب کرده رو روی کیک زده و دوباره برای ۲ دقیقه با درجه گریل داخل فر قرار بدین  تا روش طلايي بشه.

    پس از سرد شدن در صورت دلخواه به شکل لوزی( طبق عکس) برش بدین و سپس شربتي رو که طبق دستور پایین تهیه کردین و كاملا سرد شده ، روی کیک بریزین  طوری که کل کیک سیراب بشه.

    در صورت دلخواه برش های کیک را با پودر نارگیل و پودر پسته  تزئین کنین.

    مواد لازم برای شربت :

    شكر  یک لیوان ونیم(۳۰۰ گرم)آب    یک لیوان ونیم(۳۰۰ میلی لیتر)گلاب  نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر)هل یک چهارم قاشق چای خوریزعفران ١ قاشق مربا خوري

    طرز تهیه شربت:

    شكر و آب و زعفران رو بزارين داخل قابلمه برای ١٠دقيقه بجوشه وبعد هل و گلاب رو اضافه كنين کمی كه جوشيد خاموش كنين و بزارين كاملا سرد بشن.

    نکته:

    ماست نباید ترش باشه ودر غیر اینصورت  کیک تون پودر میشه.مدت زمان پخت ۲۰  الی ۳۰ دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه .برای طمینان ازپخت کیک یک سیخ چوبی(کبریت) درکیک فرو برده  واگراز مایه کیک به سیخ نچسبه ،می تونین کیک رو از فر خارج کنین.کیک و شربت باید هردو کاملا سرد بشن وسپس شربت رو روی کیک بریزین.برای تهیه شربت می تونین مقدار آب وشکر رو به یک لیوان هر کدام ۲۰۰ میلی گرم کاهش دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان