كيك چند لايه با ژله
لایه اول کیک ساده با هر طعمی که دوست دارید
بعد هم اگار اگار اناناس
بعد هم ژله بستنی
در اخر میوه و ژله ی دلخواه
نکتار اناناس زدم،به ازای هر لیوان یه قاشق چایخوری سر خالی اگار اگار زدم
،البته فقط یه لایه ی نازک میریزم روی کیک ،در حد دو سه میلیمتر تا لایه ای بشه مانع از نفوذ ژله بستنی تو کیک بشه آگار آگار با آب آناناس اونقد سفت میشه که اینجوری وایسه نیازی به پودر ژلاتین نیست
قالبای مونو پورشن بسیاررر گرون هستند
یعنی هر مدلش ۱۸۰ هزار تومان که برای استفاده در منزل اصلا به صرفه نیست
لذا من خودم با ابتکار قالب مونو پورشن درست میکنم
اولین بار گردو حالا مربعی درست کردم
ظرفای پلاستیکی نیم کیلویی رو برداشتم,سر و تهشو بریدم و بعد هم یه برش عمودی وسطش زدم و بعد با چسب ضد اب دوباره چسبوندم و یه جورایی قالب کمربندی درست کردم
کیک ساده درست کردم و به همون اندازه قالب زدم
و ادامه ی کار
با اگار اگار تمام منافذشو بستم.
اگار اگار پودر ژلاتین گیاهی هست وسط ژله بستنی دنت گذاشتم یه لایه آگار آگار با طعم اناناس درست کردم و وقتی یه مقدار سرد شد روی کیک دادم تا ژله بستنی به خورد کیک نره و خرابش کنه