خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك چند لايه با ژله 

    لایه اول کیک ساده با هر طعمی که دوست دارید

    بعد هم اگار اگار اناناس

    بعد هم ژله بستنی

    در اخر میوه و ژله ی دلخواه

    نکتار اناناس زدم،به ازای هر لیوان یه قاشق چایخوری سر خالی اگار اگار زدم

    ،البته فقط یه لایه ی نازک میریزم روی کیک ،در حد دو سه میلیمتر تا لایه ای بشه مانع از نفوذ ژله بستنی تو کیک بشه آگار آگار با آب آناناس اونقد سفت میشه که اینجوری وایسه نیازی به پودر ژلاتین نیست                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                        قالبای مونو پورشن بسیاررر گرون هستند

    یعنی هر مدلش ۱۸۰ هزار تومان که برای استفاده در منزل اصلا به صرفه نیست

    لذا من خودم با ابتکار قالب مونو پورشن درست میکنم

    اولین بار گردو حالا مربعی درست کردم

    ظرفای پلاستیکی نیم کیلویی رو برداشتم,سر و تهشو بریدم و بعد هم یه برش عمودی وسطش زدم و بعد با چسب ضد اب دوباره چسبوندم و یه جورایی قالب کمربندی درست کردم

    کیک ساده درست کردم و به همون اندازه قالب زدم

    و ادامه ی کار

    با اگار اگار تمام منافذشو بستم.

     اگار اگار پودر ژلاتین گیاهی هست وسط ژله بستنی دنت گذاشتم  یه لایه آگار آگار با طعم اناناس درست کردم و وقتی یه مقدار سرد شد روی کیک دادم تا ژله بستنی به خورد کیک نره و خرابش کنه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان