خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى_ميوه اى (مناسب برای پذیزایی عید)

    پودر نارگيل ١ و نيم ليوان

    پودر قند ١/٢ ليوان

    خمير مارسيپان ٥٠ گرم

    گلاب كمى (درحدى كه كار خمير شود)

    پودر نارگيل و پودر قند رو آسياب مى كنيم درحدى كه زبرى ش حس نشه؛خمير مارسيپان رو اضافه مى كنيم بعد گلاب رو به مواد اضافه مى كنيم تا خمير بشه

    به تعداد رنگ هاى ميوه ها خمير رو تقسيم مى كنيم و رنگ خوراكى ميزنيم و با دست پخش مى كنيم و بعد به شكل ميوه درمياريم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان