خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تکنیک #نقاشی #شکلات  برای دکور کیک و دسر 

     

    برای کیک

    ابتدا کیک مورد نظر را تهیه و با خامه.باتر کرم یا گاناش آسترکشی کنید. ارتفاع و محیط کیک را اندازه بگیرید و آن را در یخچال قرار دهید. 

    اندازه هارا روی طلق جزوه یا کاغذ روغنی چندلا بکشید و اضافات آن را کات کنید.

    حال با قلم مو و رنگ خوراکی ژله ای طرح مورد نظر را روی طلق بکشید و اجازه دهید رنگ کاملا خشک شود.

    شکلات تخته ای یا سکه ای ذوب شده را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را با ماله روی طلق بکشید طوری که ضخیم نباشد و تقریبا طرح از زیر آن مشخص باشد.توجه کنید زیاد ماله را روی طرح محکم نکشید که طرح پخش نشود.

    اجازه دهید شکلات کمی خودش را بگیرد انقد که مات بشود و شره نکند. حال طلق را دور کیک بپیچید و آرام فشار دهید تا به بیس زیرش بچسبد.دستش نزنید و آن رادر یخچال قرار دهید.

    بعد از حدود1 ساعت آن را خارج کرده و آرام طلق را جدا کنید.

    برای دیزاین روی کار از انواع گل خوراکی یا تزئینی میتوان استفاده کرد.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان