طرز تهیه شیرینی برنجی
😋😋😋😋😋
آرد برنج 500 گرم
پودر شکر 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گلاب 100 گرم
کره یا روغن جامد 200 گرم
پودر هل نصف ق چ
خرفه برای تزیین
طرزتهیه
سفیده تخممرغ را با همزن برقی میزنیم تا سفت و سفید شود بعد دو قاشق پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا سفیده کشدار شود.
روغن جامد حیوانی، پودر هل و بقیه پودر شکر را با همزن برقی میزنیم تا نرم و لطیف شود.
سپس یک عدد زرده تخممرغ را اضافه کرده و هم میزنیم
بعد صد گرم گلاب را اضافه کرده و با همزن دستی یا قاشق مخلوط میکنیم.
سفیده زدهشده را اضافه کرده، هم میزنیم
بعد آرد برنج را کمکم اضافه کرده، هم میزنیم تا خمیر شیرینی آماده شود.
این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر کمی شلتر است ولی بعد از 24 ساعت سفتتر میشود.
خمیر را در یک کیسه نایلونی ریخته تا 24 ساعت بیرون از یخچال میگذاریم بماند تا آماده طبخ شود.
این خمیر را تا چند روز میتوان در یخچال نگهداری کرد.
یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کرده و از خمیر شیرینی به اندازه یک فندق درست کرده، با کمی فاصله روی کاغذ میگذاریم.
روی خمیر را مدل داده و کمی خرفه روی آنها میپاشیم.
سینی را در طبقه بالای فر با حرارت 140 درجه سانتیگراد (کمتر از متوسط) برای مدت 10 دقیقه قرار میدهیم. فر را خاموش کرده،
شیرینیها ده دقیقه دیگر در فر بماند. بعد آن را از فر درآورده تا سرد شود.
شیرینیهای سرد شده را از کاغذ جدا کرده، در ظرف میچینیم