خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی برنجی

    😋😋😋😋😋

    آرد برنج 500 گرم

    پودر شکر 200 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    گلاب 100 گرم

    کره یا روغن جامد 200 گرم

    پودر هل نصف ق چ

    خرفه برای تزیین

    طرزتهیه

    سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا سفت و سفید شود بعد دو قاشق پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده کش‌دار شود.

    روغن جامد حیوانی، پودر هل و بقیه پودر شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا نرم و لطیف شود. 

    سپس یک عدد زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم می‌زنیم 

     بعد صد گرم گلاب را اضافه کرده و با همزن دستی یا قاشق مخلوط می‌کنیم.

    سفیده زده‌شده را اضافه کرده، هم می‌زنیم 

    بعد آرد برنج را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم تا خمیر شیرینی آماده شود.

     این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر کمی شل‌تر است ولی بعد از 24 ساعت سفت‌تر می‌شود.

    خمیر را در یک کیسه نایلونی ریخته تا 24 ساعت بیرون از یخچال می‌گذاریم بماند تا آماده طبخ شود.

     این خمیر را تا چند روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد.

    یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کرده و از خمیر شیرینی به اندازه یک فندق درست کرده، با کمی فاصله روی کاغذ می‌گذاریم.

     روی خمیر را مدل داده و کمی خرفه روی آن‌ها می‌پاشیم. 

    سینی را در طبقه بالای فر با حرارت 140 درجه سانتی‌گراد (کمتر از متوسط) برای مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم. فر را خاموش کرده،

     شیرینی‌ها ده دقیقه دیگر در فر بماند. بعد آن را از فر درآورده تا سرد شود.

    شیرینی‌های سرد شده را از کاغذ جدا کرده، در ظرف می‌چینیم  

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان