شیرینی بژی(کرمانشاه)
روغن حیوانی یک سوم پیمانه
شیر یک پیمانه
رازیانه آسیاب شده 2 ق غ
شکر نصف پیمانه
آرد(آرد مخصوص نان سنگک) 4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق م
زعفران دم کشیده 1 ق غ
روغن برای سرخ کردن
ابتدا رازیانه را آسیاب نموده و با شیر و شکر و روغن حیوانی و زعفران مخلوط کرده.
بیکینگ پودر و آرد را در طرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلون قرار داده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه صاف کنید. خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.