خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی بژی(کرمانشاه)

    روغن حیوانی یک سوم پیمانه

    شیر یک پیمانه

    رازیانه آسیاب شده 2 ق غ

    شکر نصف پیمانه

    آرد(آرد مخصوص نان سنگک) 4 پیمانه

    بیکینگ پودر 1 ق م

    زعفران دم کشیده 1 ق غ

    روغن برای سرخ کردن

    ابتدا رازیانه را آسیاب نموده و با شیر و شکر و روغن حیوانی و زعفران مخلوط کرده.

    بیکینگ پودر و آرد را در طرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلون قرار داده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه صاف کنید. خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان