مسقطی زعفرانی
مواد لازم:
نشاسته یک پیمانه
شكر٢پیمانه
آب ٥پیمانه
هل ؛زعفران؛ گلاب؛خلال بادام و پسته به ميزان دلخواه
كره یک ق غ(جهت شفافيت)
نشاسته و آب را مخلوط كرده و روي حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم مي زنيد وقتي كمي غلظتش از فرني بيشتر شد شكر را به ان اضافه مي كنيد (مواد كمي شل ميشود) و دوباره به هم زدن ادامه مي دهيد و زعفران و هل و بادام و گلاب و مغزها را اضافه مي كنيد و خوب هم مي زنيد تا به غلظت دلخواه برسيد سعي كنيد با حرارت ملايم و با حوصله هم بزنيد تا بوي خامي نشاسته از بين برود و مسقطي خوش عطري داشته باشيد در اخز كره را اضافه كنيد و پنج دقيقه هم زده و خاموش كنيد توجه كنيد كه بعد از سرد شدن غلظتش بيشتر مي شود
در قالب مورد نظر ريخته و در يخچال قرار دهيد به راحتي از قالب جدا ميشود