تارت سيب به شكل گل رز
خمیر مخصوص تارت
آرد 2 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری . شکر ٢ قاشق چایخوری . کره سرد 200 گرم . آب سرد مقدار لازم و وانيل هم نصف قاشق چايخوري
طرز تهیه : آرد ، نمک و شکر و وانيل را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید ( در صورتی که میکسر ندارید میتوانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید ).
کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
خرده های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد ، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است ) ؛ خمیر اماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود سپس برای تهیه تارت استفاده کنید
قالب رو چرب كردم خمير رو تو قالب تارت پهن كردم و لبه هاش رو با چنگال كمي خط انداختم و
گذاشتم تو فر كه از قبل روشن كرده بودم خيلي نون تردي هست و زود ميشه تا سفت شد و احساس كرديد شده از فر درش بياريد تا نسوزه
گذاشتم سرد شه تا از قالب دربيارم تو اين فاصله كرمم رو اماده كردم
مرحله ي كرم :يك سوم خامه زده شده بن سا و يه خامه صورتي و دو سوم پنيرماسكارپونه و شكر به ميزان لازم بچشيد كه خيلي شيرين نشه چون خامه زده شده خودش شبرين هست باهمزن برقي دور تندزدم بعد يه قاشق سرخالي پودر ژلاتين كه به روش بن ماري اب كرده بودم ريختم و هم زدم اگر دوستان احساس كردن كمي موادشون سفت شده ميتونن خيلي كم شير(دوقاشق شير) بهش اضافه كنن بايد مثل فرني بشه نه سفت بشه نه شل
مواد رو ريختم داخل تارت
مرحله گل كردن سيب و تزيين:
سيب ها رو با نايس دايسر اسلايس كردم و از وسط به صورت افقي نصف كردم من از دور شروع كردم و چيدم و به وسط رسيدم دوستان ميتونن از وسط هم شروع كنن و سه تا مركز قرار بدن و بچينن و حدود سه تا سيب درشت قرمز برد بعد ژله بريلو كه از لوازم قنادي تهيه كرده بودم با كمي ابجوش رقيقش كردم و ريختم روش كه رنگ سيب ها تغيير نكنه اگه بريلو بي رنگ باشه بهتر هست كه من نداشتم بعد ريختم روي سيب ها و گذاشتم يخچال تا خودش رو كمي بگيره
به همين راحتي به همين خوشمزگي