طرز تهیه کیک گوشت :
یک قاشق س خمیرمایه روبایک ق غ شکرودوسوم پیمانه آب ،ده دقیقه گذاشتم تا عمل بیاد
یک عددتخم مرغ وسه ق س ماست غلیظ وکمی نمک ویک سوم پیمانه روغن مایع وخمیرمایع عمل اومده روباهم مخلوط کردم
س ق غ سیب زمینی آبپزروبه مواد اضافه کردم وحدودسه پیمانه آردالک شده راکم کم اضافه کردم بعد خمیرو یک ساعت استراحت دادم تا حجمش دو برابرشد
برای مواد میانی من ازمواد ماکارونی به همراه کمی هویج آبپز نگینی استفاده کردم
بعد ازاستراحت من خمیرو به شش قسمت تقسیم کردم،بعد هرقسمت رو بادست بازکردم،کمی ازمواد رو گذاشته وکمی پنیر پیتزا و بعدکامل خمیرو بستم ودرقالب چرب شده کنار هم قرار دادم نیم ساعت دیگه استراحت دادم،بعدبایک عددزرده وکمی زعفران رومال کردم ویکی درمیان با کنجدو سیاه دانه تزیین کردم
درفر بادمای صدوهشتاد درجه برای حدود نیم ساعت