خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    برشتوک فندق
    روغن 350 گرم
    پودر قند 500 گرم
    مغز فندق 400 گرم
    آرد سفید 500 گرم
    هل یک ق م

    روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن می‌ریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود.

    * مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم می‌زنیم.

    * سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم.

    * ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن می‌کنیم تا کاملاً سرد شود.

    * پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین می‌نماییم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان