شیرینی با سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ 2 عدد کوچک
فندق پوست گرفته 80 گرم پودر شده
پودر بادام 95 گرم
آرد ساده 2 قاشق سوپخوری
پودر قند 80 گرم
مواد برای تزیین روی شیرینی
شکلات سفید به میزان لازم
شکلات تیره به میزان لازم
پسته به میزان لازم خرد شده
فندق به میزان لازم خرد شده
سفیده های تخم مرغ را با درجه تند همزن برقی و به حالت دورانی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به تدریج پودر قند را اضافه و حدود 6 دقیقه دیگربزنید. در ظرف دیگری پودر بادام و پودر فندق و آرد را با هم مخلوط کرده و به سفیده ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس مایه را در قیف ریخته و با ماسوره ساده به قطر یک ونیم سانت به صورت دایره های تو خالی روی سینی چرب شده قرار دهید و در فر که از قبل گرم کرده اید با حرارت 160 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
برای تزیین روی شیرینی شکلات سفید و تیره را جداگانه ذوب کرده و روی نیمی از شیرینی ها را با شکلات سفید پوشش داده سپس پسته خرد شده را روی آن بپاشید و روی نیم دیگر شیرینی ها را با شکلات تیره پوشش دهید و روی آن فندق خرد شده بریزید. این شیرینی بسیار ترد و خوشمزه است.