خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی چرخ و فلک (ترکیه)

    دارچین 1 ق چ

    پودر کاکائو 1 ق م

    شکر 125 گرم

    کره 250 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    آرد 400 تا 500 گرم

    نشاسته ذرت 60 گرم

    کره و شکر را خوب هم بزنید تا شکر حل شود. سپس نشاسته و تخم مرغ و زنجبیل و دارچین و کاکائو و آرد را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شود که به دست نچسبد و مقداری از آن را برداشته گرد می کنیم  داخل کف دست فشار می دهیم با کمک چاقو روی آن را برشهای سطحی می دهیم و به شکل چرخ و فلک می شود. روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم و در فر با دمای 150 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان