خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان_خرمایی (سوغات کرمانشاه)

    🍯🍘 مواد لازم

    آرد گندم  ۳ لیوان

    ماست  ۲ قاشق غذاخوری

    کره  ۲۲۰ گرم

    بکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری

    گلاب  ۵ قاشق غذاخوری

    خرما   ۳۰۰ گرم

    مغز گردو   ۱۵۰ گرم

    زرده تخم مرغ  برای تزیین شیرینی  

    🍯🍘 طرز تهیه

    ۱- کره را روی حرارت بخار قرار دهید تا آب شود (روش بن ماری)، بکینگ پودر و ماست را مخلوط کنید سپس به کره آب شده اضافه نمایید، پس از مخلوط شدن مواد کم کم آرد را اضافه کنید و 3 دقیقه ورز دهید (فقط تا حدی ورز دهید که خمیر یکدست شود).

    ۲- خمیر را داخل نایلون فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید؛ در این مدت خرماها را بشویید و پوست و هسته خرما را جدا کنید سپس بهمراه مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ کنید (در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق چایخوری پودر دارچین یا رازیانه اضافه کنید).

    ۳- پس از 2 ساعت که خمیر آماده شد، تکه هایی از خمیر بردارید و کف دست‌تان پهن کنید سپس داخل آن مقداری از خرمای چرخ شده بگذارید و از اطراف جمع کنید (تمام شیرینی‌ها را به همین صورت آماده کنید).

    ۴- نان خرمایی‌ها را داخل سینی فر بچینید و روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی نان خرمایی ها طلایی شود.

    ۵- پس از آماده شدن نان خرمایی باید صبر کنید تا خوب سرد شوند سپس داخل ظرف قرار دهید. این شیرینی ها بسیار ترد و شکننده میباشند و باید در زمان انتقال به ظرف خوب سرد شده باشند.

    ۶- میتوانید بسته به سلیقه تان انواع مدل های این شیرینی خوشمزه را آماده کنید. در صورت تمایل میتوانید پیش از قرار دادن نان خرمایی ها در فر، یک گردو برای زیبایی بیشتر روی نان خرمایی ها قرار دهید و یا زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی نان خرمایی‌ها بزنید تا رنگ طلایی‌تری داشته باشید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان