كيك اسلایس کشمش و گردو
کره 125 گرم
شیرعسل 180 گرم
گردو 200 گرم
نارگیل 65 گرم
قیسی 100 گرم
بیسکویت 150 گرم
کشمش 200 گرم
شکلات تخته سفید 100 گرم
روغن مایع دو ق غ
اول گردو و قیسی و بیسکویت رو اندازه کشمش میکنیم.میشه بیسکویت رو هم کامل پودر کرد.نارگیل و کشمش رو اضافه میکنیم شیر عسل و کره روی حرارت تا ذوب بشه بعد قاطی مواد خرد شده با قاشق خوب مخلوط میکتیم بعد کف سینی چرب شده میریزیم دستکش دست کنیم با سینه دست خوب فشار بدیم تا منسجم بشه بعد روش 100 شکلات سفید رو با دو ق روغن مایع بن ماری شده میکشیم و روش خلال پسته میپاشیم