چیز کیک فرانسوی استاد شهبازی
:1 لیتر شیر میزارید رو گاز داغ که شد 120 گرم پودر ژله توش حل کنید و اجازه بدید تا سرد بشه.بعد نون زیر چیز کیک رو آماده کنید تو قالب بزنید .از نصف کمتر . بعد 4 کیلو خامه میبندد تا بزنه .خود خامه مهمه.گیاهی خوبه.اگه نبود.شوکوما.کولاک.البته صادراتیش.دایتی یا پاک.وقتی آماده شده .1.200پنیر خامه ای که من از پنیر بلغاری که برا شرکت گلنان هست استفاده میکنم .حالا نبود پنیر خامه ای یا ماسگار پونه .وقتی پنیر رو ریختید با دور کند چند دور میزنه تا مخلوط شه و بعد شیر و ژلاتین خنک شده رو اضافه میکنیم و با شیر صافش میکنیم اگه گوله گوله داشت .میتونید دور تند بزنید تا وا بشه و صاف شه
حالا میتونید چند رنگ بزنید بعد یخچال تا بگیره