
مواد لازم برای تهیه کیک کدو سبز با گردو
کدوسبز متوسط 2 عدد . شکر دانه ریز 2 پیمانه . آرد 2 و 1/2 پیمانه
گردو خردشده 100 گرم . روغن مایع 1 پیمانه . بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری . تخم مرغ 4 عدد . وانیل نوک قاشق چایخوری
http://irancook.ir/wp-content/uploads/zucchini-cake1-100x37.jpg 100w, http://irancook.ir/wp-content/uploads/zucchini-cake1.jpg 400w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" style="padding: 2px; margin: 2px; list-style-type: none; border: 1px solid #c8c1b0; background: #f2efe6;" />
طرز تهیه: فر را برای پخت کیک کدوسبز روی دمای 185 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
در یک کاسه تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب با هم زن هم بزنید تا کشدار شود. بعد روغن را اضافه کرده و آرام باهم مخلوط کنید.
مواد خشک یعنی آرد، دارچین و بیکینگ پودر را در ظرفی دیگر باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. این مواد را طی سه مرحله و آرام آرام به مایه تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کدوسبز ها را پوست بکنید و آنها را رنده کنید. کدوهای رنده شده را به همراه گردو خرد شده به مواد کیک افزوده و باهم مخلوط کنید.
با کمی کره داخل قالب مورد نظرتان را چرب کنبد. مواد کیک را درون آن بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه آن را درون فر در طبقه وسط بپزید. این کیک فوق العاده خوشمزه و لذیذ است و طعم کدو در آن اصلا قالب نیست!
نکته: افزودن کمی پوست ریز رنده شده لیمو می تواند طعم بسیار مطلوبی به کیک بدهد!