طرز تهیه کیک گوشت
كيك گوشت😋
نمک و فلفل سياه وقرمز وادویه به میزان لازم ،زعفران دم كرده كمى ،بکینگ پودر نصف قاشق چاى خورى ،روغن نصف ليوان ،ماست ١ليوان،آرد٢ليوان ،تخم مرغ ٤عدد،پیاز ١عدد،گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی ١قاشق غذا خورى
،قارچ ١بسته بزرگ ،فلفل دلمه ى ١عددوپنير پيتزا
پیاز را تفت دادم طلایی شد و گوشت چرخ کرده را اضافه کردم و تفت دادم ورب رو اضافه كردم وسرخ كردم تا بوى خامى رب بره ونمك فلفل وزرد چوبه وقارچ خورد شده اضافه كردم و کمی تفت دادم وفلفل دلمه ى اضافه كردم وكمى زعفران وبعد كنار گذاشتم
تخم مرغ ها رر با نمك وفلفل وكمى زعفران زدم تا یکدست و حباب دار شود ماست و روغن(نصف لیوان) ورا اضافه کرده و با همزن مجددا زدم وبکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوتا سه بار الک كردم و كم كم به مواد اضافه كردم قالب رودیواره های آن را چرب كردم وكاغذ روغنى كف قالب گذاشتم نصف مایه کیک را داخل قالب ریختم و گوشتم رو لایه لايه وسط خمير ريختموروش رو با پنير پيتزا گذاشتم (سعی کنید به دیواره قالب نریزید)سپس باقی مایه کیک را روی آن ریختم وباز پنير ريختم (پنير دلبخواه مى تونيد اصلا توى كيكتون نريزيد )و فر رو 10 دقیقه گرم کردمبا شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت ٤٠دقیقه در طبقه وسط قرار دادم وبعداز خنك شدن از قالب جدا كردم وسروكردم