
کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.
مواد لازم
آرد گندم : 150 گرم (يك پيمانه)
كدو حلوايي پخته و له شده : يك پيمانه
تخممرغ : يك عدد
شكر : نصف پيمانه
بيكينگ پودر : يك قاشق چايخوري
گلاب يا شير : نصف پيمانه
گردو خرد شده : در صورت تمايل نصف پيمانه
دارچين، هل و روغن : به ميزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد را باهم مخلوط كرده و ميگذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايرههاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ ميكنيم. در هنگام مصرف، ميتوانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد. ⓡⓤⓨⓐ