خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های نوروز شیرینی پسته 

    انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
    مواد لازم: 

    •  پودر قند:100گرم
    • کره نرم شده:120گرم      
    • زرده:2عدد
    • آرد:250گرم  
    •  پودر پسته:100گرم  
    •  رنگ سبز:1قطره

    طرز تهیه:

    ابتدا کره و پودر قند را زده تا پوک و لطیف شود حال زرده ها و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کرده.

    حال رنگ مجاز و  آرد را الک کرده و با پودر پسته اضافه نمایید.خمیر را کمی ورز داده و سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب کاج  بزنید و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید.طلایی شدن اطراف شیرینی نشان از پخته شدن آن دارد. حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و روی هر کدام را با دراژه و شکلات سفید تزیین نمایید.

    نکته: باید حواستان باشد که وقتی شیرینی را که در سینی چیده اید و در فر قرار داده اید نباید به هیچ وجه روی شیرین تغییر  رنگ دهد، برای جلوگیری از این کار به محض اینکه طرف دیگر شیرینی طلایی شد، آنها را از فر در آورید.

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان