خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکیز  قلبی ژله ای

    مواد اولیه: 

    •  کره:180گرم
    • آرد:330گرم  
    •  بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
    • شکر:130گرم  
    • دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری
    • شکر قهوه ای:50گرم
    • نمک:یک چهارم قاشق چایخوری   
    • وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
    • تخم مرغ:1عدد
    • مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:120گرم    

    طرز تهیه:

    ابتدا کره و شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده تا سفید و کرم شود حال تخم مرغ و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید.سپس آرد و نمک و بکینگ پودر و دارچین را الک کرده و به مواد قبل اضافه نمایید.

    حال خمیر حاصله را در کیسه نایلونی برای 20 تا30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را باز کرده و با قطر نیم سانتخمیر را قالب قلب بزنید و در سینی فر کاغذانداخته شده چیده .حال سینی فر را در فر 180 درجه گذاشته و دقت کنید که زمان پخت حدود 10 تا12 دقیقه است.حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و کمی که خنک شد روی سطح شیرینی را از مارمالاد توت فرنگی و یا ژله بریلوی رنگ شده  بمالید و در ظرفی چیده و  سرو نمایید.

    نکته : برای تهیه کوکیز ها حتما باید  کره به دمای معقولی برسد و از ذوب کردن کرده اجتناب کنید زیرا شیرینی شما خشک می شود و کیفیت مطلوبی به دست نمی آید.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان