خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

    مواد لازم برای تهیه کلمپه :

    آرد ک یک کیلو
    روغن جامد یا کره : 400 الی 500 گرم
    تخم مرغ : 2 عدد
    شکر : 200 گرم
    شیر به همراه کمی آب : نصف لیوان
    هل و وانیل : به میزان لازم

     

    مواد لازم برای وسط کلمپه :

    خرمای بدون هسته : 400 گرم
    مغز گردوی خورد شده : 200 گرم
    هل، قلمفور و جوزهندی : به میزان لازم
    بادیون و زنجبیل : به میزان لازم
    پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

     

    طرز تهیه کلمپه :

    ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.
    مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید :

    روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

    روش دوم : خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

    وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

     

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان