خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی انگشتی کنجدی

    مواد لازم:

    • آرد / 1 پیمانه
    • پودر کاکائو / 1/3 پیمانه
    • نمک / 1/4 قاشق چایخوری
    • کره نرم و در دمای محیط / 8 قاشق غذا خوری
    • شکر ریز یا پودر قند / 2/3 پیمانه
    • زرده تخم مرغ / 1 عدد
    • شیر / 2 قاشق غذاخوری
    • عصاره وانیل / 1 قاشق چایخوری
    • کنجد تف داده شده / 1 پیمانه
    • شکلات سفید ذوب شده / 100 گرم


    روش تهیه:

    آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم.

    کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید.

    زرده را اضافه کرده و باز میزنیم.

    سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم.

    مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید.

    خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.

    از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد مغلطانیم.

    داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم.

    وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.

    دمای فر = 160 سانتیگراد
    زمان پخت = 12 دقیقه

    بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان