خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی نسکافه و گردو ، ویژه نوروز 

    اغلب شیرینی های مناسب نوروز حالتی بیسکویتی دارند و معمولاً سعی میکنیم با شکلات مذاب یا مغزیجات و ترافل ها به آن شیرینی ها ظاهری زیبا بدهیم. اینبارشیرینی های خانگی را با شکوفه های بهاری تزئین کردیم.


    من برای پایه یا خمیر آن از خمیر شیرینیِ نسکافه و گردو استفاده کردم.

     

     

    مواد لازم:

    • کره / 50 گرم
    • پودر قند / 40 گرم
    • نسکافه / 1 قاشق سوپخوری
    • آب یا شیر / 1 قاشق سوپخوری
    • زرده تخم مرغ / 1 عدد
    • گردوی ریز شده / نصف پیمانه
    • آرد / 100 تا 120 گرم
    • بیکینگ پودر / یک چهارم قاشق چایخوری

     

    روش تهیه:

    کره و پودر قند را با همزن بزنید. نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید.

    سپس زرده تخم مرغ و گردو را نیز اضافه کنید.

    مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

    خمیر را ما بین نایلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.

    بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

     

    نکته ها:

    1. خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و به راحتی قابلیت کاتر زدن را دارد. البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکن است کمی کاتر زدن آن سخت باشد.
    2. گردو را خوب خوب آسیاب کنید و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنید.
    3. حتما و حتما طبق معمول شیرینی های خشک آرد را کم کم اضافه کنید و تا حدی که خمیر به دست نچسبد کافی است.
    4. شیرینی را بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارید، زیرا خشک و سفت خواهد شد.
    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان