خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیزکیک نانایمو کانادایی

    🍥 این کیک را هم می‌توان در قالب گرد و هم قالب مستطیل تهیه کرد و بعد برش مستطیل زد و به صورت بار یا برشی سرو نمود.

    🍥 برای پایه کیک چی لازم دارم؟

    4 ق غ کره نرم شده

    پودر کاکائو 5 ق غ

    3 ق غ شکر

    یک ق چ وانیل شکری

    یک و نیم پیمانه کراکر یا بسکویت خرد شده دلخواه (ساده یا کاکائویی)

    نصف پیمانه گردو خرد شده

    پودر نارگیل 3/4 پیمانه

    🍥 برای مایه چیزکیک چی لازم دارم؟

    حدود یک کیلو گرم پنیرخامه‌ای

    4 عدد تخم مرغ

    یک و نیم پیمانه شکر

    1/3 پیمانه خامه ترش

    وانیل شکری یک ق چ

    3 ق پودر کاسترد وانیلی

    🍥 برای رویه گاناش شکلاتی کیک چی لازم دارم؟

    یک پیمانه شکلات ذوب شده شیرین

    یک پیمانه خامه فرم گرفته

    🍥 چطور بپزم؟

    ابتدا فر را روشن و روی 180 درجه تنظیم کنید. گردو خرد شده و پودر نارگیل و خرده بیسکویت‌ها و شکر و وانیل شکری و کره و پودر کاکائو را در غذاساز کاملا نرم و یکدست کنید.

    کف قالب کمربندی چرب ریخته و فشار دهید. اندازه و ضخامت آن اختیاری است و بستگی به اندازه قالب دارد. سپس به مدت 5 دقیقه در فر بپزید و بعد اجازه دهید خنک شود. در کف فر یک ظرف محتوی آب گرم قرار دهید. در کاسه‌ای پنیر خامه‌ای و تخم مرغها را مخلوط کرده و هم بزنید. خامه ترش و شکر و وانیل شکری و پودر کاسترد وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. داخل قالب روی پایه کاکائویی کیک ریخته و داخل فر بپزید. سپس قالب را باز کرده و کیک را دو سه ساعت در جای خود رها کنید تا خنک شود. سپس از داخل قالب بیرون آورده و با پلاستیک پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

    اکنون با شکلات ذوب شده و خامه گاناش شکلاتی را درست کنید. روی چیزکیک ریخته و به مدت 30 ثانیه صبر کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا روی چیز کیک خود را بگیرد. این کیک باید تا زمان سرو در یخچال بماند.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان