کیک اسفنجی با روکش ژله ای
(بدون فر)
🎂 مواد لازم
آرد 3 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ 5 عدد
ماست 1 لیوان
شکر 1 لیوان
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
🎂 طرز تهیه
ابتدا زرده ها و سفیده ها را جدا زده، سپس شکر و روغن و ماست را به ترتیب به زرده اضاف کرده و خوب همزده، بیکینگ پودر و وانیلو با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در آخر سفیده ها را به موادمان اضافه کرده آرام همزده سپس درون قالب مورد نظر ریخته و درون قابلمه ای 2 الی 3 لیوان آب میریزیم. قالب را داخل قابلمه در حال جوش گذاشته مثل درست کردن کیک فنجونی، و در قابلمه را گذاشته به مدت 45 دقیقه اجازه میدهیم تا بپزد. وقتی کیک آماده شد از قالب در اورده گذاشته کنار تا خنک شود. بعد یک بسته ژله آلوئهورا با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان شیر کاکائو شیرین شده غلیظ به ژله اضافه کرده و کمی از ژله را داخل همون قالب کیک ریخته به قطر یک سانت و در یخچال میگزاریم تا یکم ژله نیم بند شه سپس کیک را روی ژله قرار داده و بقیه ژله را دور کیک ریخته و در یخچال به مدت 2 ساعت میگزاریم تا حسابی خودشو بگیره و وقتی گرفت ته قالب و تو آب جوش گذاشته و کیک را در میاریم.