مافین گیلاس و زغال اخته
🍒 مواد لازم
1/2 فنجان آرد
1/2 فنجان آرد گندم کامل
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان ماست وانیلی
3/1 فنجان شکر
1 تخم مرغ بزرگ، هم زده
روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
1 لیمو به عنوان طعم دهنده
1 فنجان گیلاس، ساقه و حذف شده. میتونید از گیلاس کمپوتی هم استفاده کنید.
1 فنجان زغال اخته تازه یا یخ زده و یا بلو بری ترجیحا بدون هسته
🍒 طرز تهیه
فر را با درچه حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. مواد خشک را باهم مخلوط کرده. مواد دیگر را را هم با هم مخلوط کنید و کم کم مواد خشک را نیز به انها اضافه کنید. بعد گیلاس و زغال اخته را اضافه کنید. کف ظرف فر را چرب کرده و کمی آرد بپاشید تا راحت تر کیک را از ظرف جدا کنید و مواد را به طور مساوی در آنها بریزید البته چون کیک پف می کند تا نصف ظرف بریزید و در فر بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه تا بپزد. بعد فر را خاموش کرده و در فر را تا 10 دقیقه باز نکنید تا کمی دمای ان پایین بیاید و بعد از فر در آورده و از ظرف درآورید.