خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه «شکلات مارسیپانیِ»

    بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.

    مواد لازم:

    شکلات سیاه یا شیری: به میزان لازم

    پودر بیسکویت کرمدار گرجی: به میزان لازم

    چند عدد قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح‌های رنگی باشند

    برای داخل کاسه‌ها:

    مارسیپان: به میزان لازم

    روش تهیه: 

    1. شکلات را روی بخار آب‌جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط می‌کنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

    2. این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به‌راحتی از قالب جدا شود.

    3. وقتی کاسه آماده شد، آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان