كيك_هويج_و_پرتقال_با_روكش_چيز_كيك
.
تخم مرغ سه عدد
شکر سه چهارم پیمانه
روغن گیاهی یک دوم پیمانه
هویج رنده شده صد و چهل گرم (سه هویج متوسط)
رنده پوست یک پرتقال بزرگ
آرد سفید یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو ق.چ
دارچین یک چهارم ق.چ
نمک و وانیل یک سر انگشت
گردو خرد شده وکشمش طلایی یک چهارم پیمانه
فر را با ۱۷۵ درجه گرم کنید، قالب را چرب و آرد پاشی کنید و اگر مایلید کاغذ بگذارید. در یک کاسه مواد خشک را باهم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکر را با همزن دستی یا برقی بزنید تا سبک شود، روغن را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید، رنده پوست پرتقال و هویج را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد کشمش و گردو را اصافه کنید، سپس مواد خشک را اضافه کنید، مخلوط کنید و در قالب بریزید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید، تا تستر تمیز در بیاید و روی کیک طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و وقتي كاملا خنك شد با كرم تزيين كنيد