خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹

    كيك مخمل قرمز🍓

    آرد: 2 و 1/2 پیمانه

    کره بدون نمک: 1 پیمانه

    تخم مرغ بزرگ: 3 عدد

    باتر میلک: 1 پیمانه

    بیکینگ پودر: 1و 1/2 ق چ

    بیکینگ سودا(جوش شیرین): 1 ق چ

    پودر کاکائو: 2 ق غ

    سرکه سفید: 1 ق غ

    شکر: 1و 1/4 پیمانه

    عصاره وانیل: 1 ق غ

    رنگ خوراکی قرمز: 2 ق غ

    نمک: 1 ق غ

    مواد لازم برای کرم

    پنیر خامه ای: 2 پیمانه

    خامه زده شده: 1و 1/4 پیمانه

    شیر هالف اند هالف: 1/4 پیمانه

    پودر شکر: 3/4 پیمانه

    عصاره وانیل: 1 ق غ

    طرز تهیه

    طرز تهیه کیک

    1- در یک کاسه آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

    2- پودر کاکائو را در کاسه ای  الک کرده و با آرد مخلوط کرده و هم بزنید.

    3- در یک کاسه بزرگ کره را بزنید تا نرم شود شکر اضافه کرده و مجددا با ویسک بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

    4- تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید.

    5- عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.

    6- در صورت استفاده از مخلوط کن مواد را به کاسه ی بزرگی منتقل کنید.

    7- در یک فنجان رنگ قرمز خوراکی را با باتر میلک مخلوط کنید.

    8- مخلوط کره ی قرمز رنگ و مخلوط آرد وکاکائو را آرام و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و حین افزودن هم بزنید.

    9- 1 ق چ بیکینگ سودا(جوش شیرین)  را با 1 ق چ سرکه سفید مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید. خوب هم بزنید.

    10- دو قالب به قطر 25 سانت را با اسپری روغن چرب کنید.

    11- خمیر را در دو قالب تقسیم کرده و با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.

    12- کیک ها را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا خنک شود. سپس از قالب بیرون آورده و به مدت 20 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خنک شود.

    13- کیک ها را با کیسه فریزر پوشانده و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید 

    14- در این میان خامه را درست کنید.

    خامه

    15- دو پیمانه پنیر خامه ای را با ویسک بزنید تا نرم شود.

    16- پودر شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید.

    17- عصاره وانیل اضافه کرده و خوب هم بزنید.

    18- خامه غلیظ زده شده ریخته و هم بزنید.

    19- شیر هالف اند هالف اضافه کرده و هم بزنید.

    20- کیک را از یخچال بیرون بیاورید.

    21- سطح بالایی کیک ها  را برش بزنید تا صاف شوند.

    22- کیک ها  را به طور افقی از وسط برش بزنید. اکنون 4 تکه کیک داریم.

    23- خامه را روی لایه های کیک ریخته و کیک ها را روی هم قرار دهید.

    24- روی کیک را با خامه بپوشانید.

    25- کیک را در یخچال گذاشته و حداقل به مدت 40 دقیقه پیش از سرو بگذارید خنک شود.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان