خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
690K
انواع کیک و شیرینی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۹:۳۸ ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48382
|
46689 پست
#نان_نارگیلی
کافی است با طعم و بافت نارگیل میانه خوبی داشته باشید ؛ آن وقت مهم نیست با نارگیل چه درست کرده اند شیرینی ، دسر و یا مانند پیشنهاد ما نان. اگر نارگیل دوست دارید این نان را از دست ندهید.
مواد لازم
1 ق چ پودر خمیر مایه تازه
2 /1 پیمانه آب
6 /1 پیمانه شکر
2 /1 ق چ نمک
4 /1 پیمانه روغن مایع
2 عدد تخم مرغ
2 پیمانه آرد
مواد میانی
1پیمانه پودر نارگیل
3 ق س کره ذوب شده
5 ق س عسل
طرز تهیه:
1. ابتدا یک قاشق چایخوری شکر را با آب ولرم و خمیر مایه در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید.
2. در یک ظرف مناسب، مابقی شکر را با نمک و روغن مایع خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگر شکسته و 4/3 آنها را با مواد مخلوط کنید. مابقی را برای رومال نان ها کنار بگذارید.
3. حالا خمیرمایه عمل آمده را به مخلوط حاصل اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد را به آرامی و کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. حال خمیر را در یک ظرف مناسب بگذارید و روی آن را کامل بپوشانید، سپس به مدت 2ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دوبرابر شود.
4. برای تهیه مواد میانی نان، همه مواد میانی را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و خمیر چسبناکی حاصل شود.
5. پف خمیر را با دست گرفته و آن را کمی ورز دهید،سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه باز کرده، مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و در طول آن پخش کنید. دو لبه خمیر را روی مواد میانی آورده و خمیر را رول کنید.
6. در مرحله آخر خمیر را به آرامی روی سینی چرب شده فر قرار داده و دوباره به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید، سپس خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از پیش گرم شده است قرار دهید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات