خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیز کیک زبرا مسی 

    کیک شیفون برای پایه چیز کیک 

    کیک رو طبق دستور پخته و بعد از خنک شدن از قالب جدا کرده و به قطر دوسانت از لبه کیک بیاید داخل و با چاقو دورشو برش بزنید بعد آرام داخلشو طبق عکس با قاشق خالی کنید. .حواستون باشه لبه و کف قالب و با چاقو خراش ندید قطر لبه و زیر کیک یک اندازه باشه . کیک و بعد از خالی کردن بذارید فریز تامواد چیز آماده بشه .

    حالا دو تا ظرف کنار دست بذارید تو هر کدوم یک پنیر ماسکار پونه و نصف ل شکر و یک بسته خامه صبحانه و وانیل  بذارید و خوب میکس کنید تا مثل کرم بشه . حالا  یک ق.غ پ.کاکائو غلیظ رو با سه چهارم ل شیر ولرم خوب مخلوط و به یکی از ظرفها اضافه و مخلوط کنید. و نصف ل شیر به مواد سفید هم اضافه کنید .

    دو ق.غ پ ژلاتین و روی نصف ل آب سرد پاشید بذارید یک دقیقه بمونه تا اسفنجی بشه بعد بذارید رو بخار تا ذوب بشه . بعد ژلاتین و نصف نصف به هر دو ظرف اضافه کنید. وخوب مخلوط کنید. 

    حالا کیک و از فریز در بیارید و از مرکز به نوبت یک ملاقه مواد سفید و یک ملاقه مواد قهوه ای بریزید تا مواد تمام بشه . حواستون باشه ملاقه ها رو درست تقسیم کنید که قشنگ و یکدست بشه . بعد با سیخ چوبی مدل زبرا یا هر طرحی که دوست داشتید با ایده ای که خودتون دارید .بدید . ظرف و بذارید یخچال بعد سه ساعت آماده سرو می باشد. . .

    کیک شیفون مسی   

    تخم مرغ 4 عدد  ارد یک و ربع لیوان  وانیل    روغن ربع لیوان    شیر ربع لیوان   بیکینگ پودر دو ق چ پر   نمک یک چهارم ق چ    شکر یک لیوان سر خالی    ابتدا ارد و نمک و پکینگ پودر را سه بار الک میکنیم.زرده اا و سفیده ها رو جدا میکنیم.سفیده ها رو میزنیم تا کامل کف کنه.نصف شکر رو کم کم اضافه میکنیم.بعد میذاریم تو یخچال تا اب نندازه.بعد زرده ها رو با وانیل و نصف دیگه شکر میزنیم تا سفید و کشدار بشه.بعد شیر  و بعد روغن رو اضافه میکنیم.بعد ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد.بعد سفیده هارو اضافه کرده و با لیسک ارام مخلوط میکنیم.داخل قالب ریخته و درفر  180 درجه گرم بمدت 40 دقیقه مپزیم زمان برای فرها متغیر است  ممکنه زمان کم و زیاد بشه 

    قالب سایز 30 مناسبه

    یک نکته 

    هر چی لبه باریکتر باشه بهتره 

    قطر زیر چیز و لبه باید یکسان باشه 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان