شیرینی ملکه بادام
مواد لازم
آرد_______ 375 گرم
خاک قند_______ 70 گرم
تخم مرغ_______ 2 عدد
روغن جامد_______175 گرم (میشه با کره جایگزین بشه)
پودر هل _______1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر_______1/2 ق چایخوری
خامه_______50 گرم
مواد لازم برای رویه شیرینی؛
کره _______ 75 گرم
شکر ________70 گرم
خامه________2 قاشق غذاخوری
عسل________4 قاشق غذاخوری
خلال بادام_______یک لیوان
زعفران دم کرده_______
ابتدا روغن جامد و خاک قند رو با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ ها ، پودرهل و خامه رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مواد را داخل قالب مستطیل شکل میریزیم و کاملا یک سطح پخش میکنیم و داخل فر 170 درجه به مدت ده دقیقه قرارمیدیم.
حالا مواد روی شیرینی رو آماده میکنیم؛
کره، شکر، عسل و خامه رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم به محض جوش آمدن شکر خلال بادام رو اضافه میکنیم و بعد زعفران هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.
حالا این مواد رو روی شیرینی پخش میکنیم و دوباره داخل فر قرار میدیم به مدت 25_30 دقیقه بعد از پخت کمی هم شعله گریل رو روشن میکنیم تا بادم ها تغییر رنگ بدن . بعد از اینکه کاملا سرد شد ، برش میزنیم .