خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی ملکه بادام

    مواد لازم 

    آرد_______ 375 گرم

    خاک قند_______ 70 گرم

    تخم مرغ_______ 2 عدد

    روغن جامد_______175 گرم (میشه با کره جایگزین بشه)

    پودر هل _______1/2 قاشق چایخوری

    بکینگ پودر_______1/2 ق چایخوری

    خامه_______50 گرم

    مواد لازم برای رویه شیرینی؛

    کره _______ 75 گرم

    شکر ________70 گرم

    خامه________2 قاشق غذاخوری

    عسل________4 قاشق غذاخوری

    خلال بادام_______یک لیوان

    زعفران دم کرده_______

    ابتدا روغن جامد و خاک قند رو با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ ها ، پودرهل و خامه رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

    مواد را داخل قالب مستطیل شکل میریزیم و کاملا یک سطح پخش میکنیم و داخل فر 170 درجه به مدت ده دقیقه قرارمیدیم.

    حالا مواد روی شیرینی رو آماده میکنیم؛

    کره، شکر، عسل و خامه رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم به محض جوش آمدن شکر خلال بادام رو اضافه میکنیم و بعد زعفران هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.

    حالا این مواد رو روی شیرینی پخش میکنیم و دوباره داخل فر قرار میدیم به مدت 25_30 دقیقه بعد از پخت کمی هم شعله گریل رو روشن میکنیم تا بادم ها تغییر رنگ بدن . بعد از اینکه کاملا سرد شد ، برش میزنیم .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان