خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    گوش_فیل

    مواد لازم:

    آرد 200 گرم + 50 گرم

    نمک یک پنسه

    تخم مرغ زده شده 2 عدد

    کره ذوب شده 30 گرم 

    پودر قند 1 قاشق چای خوری سرپر

    شیر 50 میلی لیتر

    روغن برای سرخ کردن

    پودر قند ، دارچین، پودر گل سرخ، و پودر پسته برای تزئین

    طرز تهیه: 200 گرم آرد را الک کرده نمک را به آن اضافه کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ، کره ذوب شده و سرد شده، شیر، و پودر قند را مخلوط کنید . 200 گرم آرد را به آن اضافه کرده روی سطح صافی ورز دهید تا خمیر یک دست شود. اگر خمیر چسبناک بود کم کم 50 گرم آرد دیگر را به آن اضافه کنید تا به دست نچسبد. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید. با کاتر گرد در اندازه دلخواه خمیر را برش داده مانند تصاویر گوشه خمیر را نشگون بگیرید تا به شکل گوش فیل در بیاید. روغن را داخل ظرف گودی ریخته تا خوب داغ شود و گوش فیل ها را داخل روغن سرخ کنیدتا طلایی رنگ شود. پس از سرخ شدن گوش فیل ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. روی گوش فیل ها پودر قند، دارچین و پودر پسته بریزید.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان